Geld lenen kost geld

Visa GreenCard ½ Jaar op Proef

VISA GreencardLet op! Geld lenen kost geld. Betaal overal ter wereld gemakkelijk met de klimaatneutrale VISA Greencard. Duurzaam, maar niet duurder want voor deze creditcard betaalt ù niets extra. Zo draagt u eenvoudig bij aan een betere wereld door het verminderen van uw persoonlijke CO² uitstoot. Bij elke aankoop met uw Greencard wordt bepaald hoe milieubelastend de aankoop is. Visa Greencard compenseert vervolgens de CO2-uitstoot door o.a. bomen aan te planten en te investeren in duurzame energie. Probeer deze groene creditcard nu 6 maanden op proef, niet tevreden is geld terug.

Veilig betalen en 180 dagen verzekerd en nog veel meer maanden

Betalen met Visa Greencard is veilig betalen. Zo zijn al uw aankopen met Visa Greencard standaard 180 dagen verzekerd tegen diefstal en onvoorziene schade. Verder biedt Visa extra online veiligheid met Verified by Visa, waardoor u overal veilig online kunt betalen.

De Visa Greencard behoort tevens tot een van de voordeligste creditcards van Nederland. Voor elke andere creditcard betaalt u elk jaar ongeveer 30 euro, de bijdrage voor de Visa Greencard is € 25 per jaar. De Visa Greencard biedt u alle voordelen van het wereldwijde betaalgemak van Visa, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld! Visa staat bekend om zijn betrouwbaarheid: Een creditcard die zekerheid biedt. U kunt wereldwijd op meer dan 20 miljoen adressen op een gemakkelijke en veilige manier betalen met uw Visa Greencard. De acceptatiepunten zijn te herkennen aan het Visa-logo. Ook kunt u uw Visa Greencard veilig gebruiken voor internetbetalingen, hotelreserveringen, autohuur, tolwegbetalingen, telefoneren en nog veel meer.

VISA Greencard