Geld lenen kost geld

Voordelig lenenEen voordelige lening kunt u heel goed online aanvragen én afsluiten. Leenoffertes vergelijken, looptijden en rentestanden; u vraagt een offerte aan en ontvangt deze in uw mailbox of via de post. Geld lenen vraagt om een goede voorbereiding: u wilt natuurlijk niet teveel betalen voor uw nieuwe lening. Het is daarom belangrijk uit te zoeken welke lening bij u past en te weten waarvoor u geld wilt lenen.

Welke lening past bij u? Let op! Geld lenen kost geld en een lening moet u zich wel kunnen veroorloven. Kunt u aan het einde van de looptijd het geleende geld + rente terugbetalen? Zo ja, blijft er genoeg geld over voor andere belangrijke zaken? Instanties als het Nibud kunnen u hierbij helpen, o.a. door het maken van een maandbegroting met de Risicometer Lenen.

KredietSpotter

KredietspotterLet op! Geld lenen kost geld. Heeft u extra geld nodig en wilt u online lenen? KredietSpotter helpt u discreet met het kiezen van de goedkoopste financiering voor de juiste lening. Zo leent u met een gerust gevoel.

Benieuwd wat het maximale bedrag is dat u kunt lenen of wat uw maandlasten bedragen? Vraag een geheel vrijblijvende en op maat gesneden offerte voor een lening aan bij KredietSpotter en zij vinden voor u een passende en voordelige lening.

De-Leningmakelaar

De-Leningmakelaar Let op! Geld lenen kost geld. Vraag een offerte voor een lening of doorlopend krediet aan bij De-Leningmakelaar en de adviseurs kijken bij meer dan 30 banken welke kredietverstrekker voor u de beste voorwaarden en de scherpste rente en maandlasten kan aanbieden.

Met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt krijgt u zo de lening die het best bij ú past en kiest u voor zekerheid in combinatie met de laagste rente. Zo leent u veilig een bij u passend bedrag en bent u goed voorgelicht. Zo is de leningmakelaar uw vertrouwde partner in verantwoord lenen.

Ferratum - Minilening tot € 800

Ferratum MinikredietFerratum - Minilening tot € 800 Let op! Geld lenen kost geld. Ferratum, dè minikrediet verstrekker in Nederland biedt u een betrouwbaar en soepele minilening van 100 tot 800 euro (tot 400 euro voor nieuwe klanten). Eenvoudig en zo geregeld: een minilening van Ferratum kent geen ingewikkelde procedures.  Via het formulier op de site vraagt u het gewenste minikrediet aan en na goedkeuring van uw kredietaanvraag staat het geld binnen afzienbare tijd op uw rekening zonder ingewikkelde (schriftelijke) contracten.

Money2Go - Prepaid Mastercard

Money2Go - Prepaid MastercardAltijd geld op zak met de prepaid Mastercard van Money2Go. Handig voor uzelf, tijdens vakantie, maar ook als cadeau. Het tegoed op de prepaidcard kan worden opgewaardeerd via iDeal en is veilig besteedbaar in binnen- en buitenland via pinbetalingen in winkels, hotels, autoverhuur bedrijven, restaurants of cashopnamen bij geldautomaten welke voorzien zijn van het bekende Maestro logo. Ook kunt u de kaart gebruiken voor iTunes of Google Play aankopen. U heeft altijd en overal inzicht in uitgaven, via uw smartphone of website. Voor het aanvragen van deze prepaid MasterCard is geen BKR toetsing nodig.

ANWB Visa Card - De voordelige VISA Creditcard

ANWB Visa CardMet een ANWB Visa creditcard betaalt u veilig: online én in het buitenland met een standaard bestedingslimiet van € 2.500. U betaalt slechts € 20 per jaar voor het gebruik, dat is een heel stuk minder als andere creditcards. Er is ook een Jongeren Visa card.

Visa biedt extra zekerheid: u kunt veilig betalen via een zelf te kiezen pincode, of online met een extra wachtwoord. Ontvang Card Alerts via sms of e-mail, bijvoorbeeld om op tijd te betalen of bij online bestedingen. Let op! Geld lenen kost geld.

Visa GreenCard ½ Jaar op Proef

VISA GreencardLet op! Geld lenen kost geld. Betaal overal ter wereld gemakkelijk met de klimaatneutrale VISA Greencard. Duurzaam, maar niet duurder want voor deze creditcard betaalt ù niets extra. Zo draagt u eenvoudig bij aan een betere wereld door het verminderen van uw persoonlijke CO² uitstoot. Bij elke aankoop met uw Greencard wordt bepaald hoe milieubelastend de aankoop is. Visa Greencard compenseert vervolgens de CO2-uitstoot door o.a. bomen aan te planten en te investeren in duurzame energie. Probeer deze groene creditcard nu 6 maanden op proef, niet tevreden is geld terug.