Geld lenen kost geld

Goed en voordelig verzekerd tegen ziektekosten

ONVZ Zorgverzekeraar - Verzekerd van Vrije Keuze

ONVZ ZorgverzekeringONVZ verzekert u niet alleen van de beste zorg, zij verzekeren u ook van vrije keuze want u bepaalt zelf welke zorgverlener u consulteert en naar welk ziekenhuis u gaat. En dat is best bijzonder, want zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend. Met de restitutiepolis van ONVZ heeft u alle ruimte om uw eigen keuzes te maken. Het is immers uw leven, uw gezondheid. Mocht u toch assistentie nodig hebben bij het maken van uw keuze, dan staan de (para)medisch opgeleide ZorgConsulenten van ONVZ u terzijde met raad en daad. Maar nooit dwingend of ongevraagd. Precies zoals u het wilt. Dat is de grote kracht van ONVZ. Met de Vrije keuze Basisverzekering heeft u optimale vrijheid in de keuze van uw arts en ziekenhuis.

Bij ONVZ ontvangt iedereen collectiviteitskorting. Als u zich verzekert bij ONVZ, dan krijgt u via het ONVZ ledencollectief 3% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende zorgverzekeringen.

Zorg op Maat bij ONVZ

ONVZ biedt 6 verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Van beperkt tot zeer uitgebreid. Met de ONVZ Vrije Keuze Startfit bent u verzekerd van een aanvullende zorgverzekering die een aantal belangrijke kosten vergoedt. En dat alles tegen een zeer scherpe premie. Wilt u optimaal verzekerd zijn tegen ziektekosten, dan is ONVZ Vrije Keuze Superfit een van de meest uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen van Nederland. U heeft dan eén pakket waarin nagenoeg alle medisch noodzakelijke kosten zijn gedekt.

Snelle zorg voor ZZP-ers

Door ziekte geen werk. En geen werk, geen inkomsten. Als zelfstandige zonder personeel (ZZP) verzekert u zich via het ZZP Collectief voor ZorgGarantie: snelle bemiddeling naar zorg.